Velkommen til Tirsbæk-Trophy !

Tirsbæk storskov i flot efterårsdragt

Ib og Janni
Historien bag fænomenet Tirsbæk-Trophy starter for en 5 - 6 år siden, hvor en flok Land Rover entusiaster deltog i alt, hvad Land Rover Experience Center udbød af kurser.
 
 
Derefter designede vores dygtige instruktører, Ib og Janni deres egne weekend-kurser til os, og siden 2009 har vi gæstet det flotte gods og dets herlige medarbejdere forår og efterår. Og det handler både om teamwork, hygge, terrænkørsel, spænding ... ja, meget mere.
 
 
Læs mere om hvad det går ud på under 'Om Tirsbæk Trophy'.
Let's face it
  

 

På forårs-trohpyet 2011 overrakte Ib og Janni en vandrepokal til Team Mundomaya, som med ét points føring vandt over Team Sulawesi. Pokalen skal gå i arv til det vindende hold. På efterårsturen 2011 blev pokalen igen vundet - denne gang suverænt - af Team Mundomaya.
Team Mundomaya vandt igen pokalen !
 
 
Da vi ryster posen til hvert arrangement, og laver nye hold, samt det faktum at der er nye deltagere hver gang, er det umuligt at forudsige hvem der vinder.
 
 

Synes du, det lyder spændende ??

 Arrangementet er åbent for biler i alle mærker, blot de er synede og indregistrerede, og ikke er udstyret med "Extrem dæk"

Dog er der et loft på 10 teams, og tidligere deltagere bliver inviteret først. Derudover skal nye deltagere "godkendes" af "den faste stab".

Men, men, men; Send en mail til Paw, og hør om netop dine muligheder for deltagelse.